... kreerer og leverer innhold til events, festivaler, konserter, klubber, hotell og media

Terje Formoe

Terje Formoe vil tilbake til “røttene” og synge for et voksent publikum igjen.

Terje Formoe er for tiden aktuell med å re-etablere seg som visesanger for et mer voksent publikum enn hva vi har forbundet med hans fantastiske Sabeltann-publikum de siste tiårene. Og han har både albumutgivelser og konserter nedfelt i planene. Det er dermed Terje Formoes egne drømmer som nå skal sette seil, og det trekkes tråder helt tilbake til den spede begynnelsen.

Og det var allerede i 1974 at den kreative låtskriveren fikk sin første platekontrakt, den gang med plateselskapet CBS, og hans debutalbum «Beske Ballader og Blidgjort Blues» ble utgitt i 1975. I årene som fulgte utviklet Terje Formoe seg som visesanger, låtskriver og historieforteller frem til slutten av 80-tallet, hvor han ble bortført på havet av en viss sjørøver. Vi kjenner selvsagt alle suksesshistorien med Kaptein Sabeltann, og flere generasjoner har fulgt- og blitt voksne sammen med Kapteinen gjennom utallige sjørøvertokt og eventyr.

Og kommende høst 2015, 1. november, kommer således albumet “Timeglass”,- et samlealbum med et knippe av Terje Formoes “voksne” låter. Han forteller:

” Det er en drøm å spille med gode musikere og en del av meg har lenge savnet å kunne jobbe med de mer personlige sangene. Jeg ønsker å gå tilbake til de musikalske røttene mine. Samtidig som det er et privilegium å jobbe videre med sjørøverkapteinen, se hvor langt ut i verden jeg kan bringe ham. Jeg drar til Paris I september for å begynne innspillingen av et album med nye, personlige sanger og med franske musikere i nye og inspirerende omgivelser. Og det nye albumet kommer i første halvdel av 2016”