... kreerer og leverer innhold til events, festivaler, konserter, klubber, hotell og media

Steinar Albrigtsen

Steinar Albrigtsen er en kompromissløs artist som aldri har latt seg forføre av moteblaff og trendriktige bølger. Fordypning i fortidas musikk er nettopp noe av hemmeligheten bak hans suksess, og som et resultat av dette får publikum ofte oppleve tilsynelatende uforenlige motsetninger fra Albrigtsen når han serverer alt fra country og jazz, til den dype, svarte bluesen på sine konserter.

Last ned Song for a stormy night her

Steinar Albrigtsen & Jørn Hoel

Steinar & Jørn – roots- og soulkamerater i tostemt lune. De to barndomsvennene vokste opp en snau gitarsolo fra hverandre i Tromsø, og startet sitt musikalske samarbeid allerede som smågutter. Med hver sin godt etablerte artistposisjon, har samarbeidet fortsatt med tostemt fortreffelighet,- to skreddersydde, karakteristiske og samtidig aldeles ulike stemmer i perfekt samklang.

Steinar & Monika

Vinteren 2011 utga Monika og Steinar ut hver sin nye norskspråklige plate. Steinar har gjendiktet sine egne favorittlåter av den amerikanske sangeren og låtskriveren Jim Croce til nord-norsk. Låtene er ærlige, melodiøse og livsbeskuende, og treffer lytterne i hjertet. Jim Croce var på høyden av sin karriere da han under tragiske omstendigheter omkom i flyulykke i 1973.

De som tidligere kun har hørt Steinar synge på engelsk, kan nå glede seg over et om mulig alternativt uttrykk på nord-norsk språk, sammen med sangeren, låtskriveren og samboeren Monika Nordli.

De siste tre årene har Steinar og Monika naturlig nok samarbeidet, som låtskrivere og scenekolleger. Monika tv-debuterte i 2003, som deltaker i programmet Kjempesjansen (Dan Børge Akerø). Høsten 2005 ga hun ut sitt debut album ”Minor Mode”, og høstet svært gode kritikker fra nasjonal og internasjonal musikk presse. Høsten 2008 kom oppfølgeren ”Shipping Out”, som bekreftet at Monika er en artist som har tenkt å bli værende i mediabildet. Monika har foruten samarbeid med Steinar, også jobbet med artister som nå avdøde Hilde Heltberg, Paal Flaata, Jonas Fjeld, Jørn Hoel, Len Hansen, Daithi Rua og Roy Lønnhøiden.

Stikkord er musikalsk særpreg og signatur, blandet med elegant instrumentering og vakre låter. Tilsett en porsjon melankoli og to porsjoner humor, så skulle du ha oppskriften på en spennende musikalsk og sjelelig opplevelse.

Albrigtsen & Pacheco

– folk music på sitt aller beste
Et tilfeldig møte på flyplassen i Bodø ble starten på et fruktbart samarbeid mellom Woodstock-baserte Pacheco og norske Steinar Albrigtsen. Deres første platesamarbeid resulterte i salgssuksessen «Big Storm Coming», i tillegg har Pacheco bidratt med en solid posjon av sangene på Albrigtsens øvrige plateutgivelser. Steinar er også delaktig som produsent og musiker på Toms siste album ”I´ll Leave A Light On For You”, utgitt på plateselskapet trackAttack records.

Pressebilder:

Video:

Albrigtsen og Johnny Cash

Play Video