... kreerer og leverer innhold til events, festivaler, konserter, klubber, hotell og media

Knyt Lystad
og/eller
Tom Mathisen

Disse karene trenger neppe noen lengre presentasjon. De har til sammen nærmere 80 år lang erfaring fra scenen og TV-skjermen, og regnes som pionerer i Norge innen humorsjangeren. Både på hver sin kant i henholdsvis Prima Vera og KLM, og sammen i TV- serien Brødrene Dal.

Merittlisten er med andre ord lang for disse to;
Tom Mathisen har bakgrunn fra Prima Vera, Visegruppa Snu, Brødrene Dal og har i tillegg hatt enorm suksess med sin makker Herodes Falsk. Han har skrevet og medvirket i en rekke TV-serier, filmer, musikaler og har utgitt mer enn 400 låter. Han har vært med på 40 album og har en artistkarriere på over 35 år.
Knut Lystad er kjent for komedietrioen KLM sammen med Trond Kirkvaag og Lars Mjøen, og var også med i den populære TV-serien Karl & Co på TV2. I 2007 var han dessuten med i NRK-serien ”Luftens Helter”. Knut er i tillegg en habil og ettertraktet konferansier, underholder, og en komiker som gjør flere roller/typer med en lun, avslappet stil og kunstnerisk bredde.

De to folkekjære komikerne har de siste årene jobbet sammen med show for næringslivet og for andre scener med stor suksess. Duoen er en spennende musikalsk og kreativ sammensetning som blant annet kan spesialskrive show for alle anledninger. De er samtidig meget fleksible og kan levere sammen, eller hver for seg. Begge kan bookes som konferansier, kreativ leder for kickoffs, musikalsk standup, m.m.
Vi anbefaler herved varmt to levende legender som fremdeles har et eventyrlig godt grep om publikum med sin helt unike historikk … passer for alle aldre, og vel så det!

Pressebilder: