... kreerer og leverer innhold til events, festivaler, konserter, klubber, hotell og media

Video / AV

Vårt firma produserer firmaevenementer i videoformat som dokumentasjon, og/eller for direkte streaming på nettet. Produksjonens omfang tilpasses vår oppdragsgivers intensjoner og ønsker om omfang og bruk av billed-/lydopptakene, og våre samarbeidspartnere er av landets fremste på området. Foto/kamera, billedregi, tilrigging av nødvendig teknikk og ikke minst planlegging og tilrettelegging av innhold for produksjonen vil bli avklart til avtalte honorarer i minste detalj. Selv klipp/etterarbeid vil kunne estimeres i tid og kostnad om nødvendig, og vi mener å være svært konkurransedyktige på videoproduksjon.

David Chocron, opprinnelig fra New York, er vår viktigste samarbeidspartner i det å kreere innhold til video/AV presentasjoner. Se denne fantastiske videoproduksjonen som ble projektert på Oslo Rådhus hver kveld som avslutning under fjorårets Melafestival i august.

David er vårt åpenbare valg i så måte, han sender på vårt frekvensområde med Bachelor of Music i komposisjon fra Berklee College of Music i Boston, og har lang erfaring som produsent, arrangør, låtskriver og utøver i norsk platebransje under 1980-tallet og 90-tallet (med artister som Anne Grethe Preus, Jørn Hoel, Lava, Lillebjørn Nilsen, Jonas Fjeld – og nylig Siri Nilsen samt et utvidet Madrugada).

Han besitter imdlertid også et usedvanlig talent hva angår multimedia performances, video, tv og teater, og er en svært dyktig storyteller. Han formidler stilsikkert oppdragsgiverens ønsker om budskap og nedslagsfelt, i en kunstferdig og moderne form,- og alltid med lettfattelige og tydelige mål i siktelinjen. Han har også kreert to internasjonalt distribuerte IMAX-filmer, Sharks 3D og Ocean Wonderworld. Hans multimedia teaterproduksjon DreamWeaver hadde premiere på Christiania Teater, og David har i ettertid gjestet flere kjente festivaler med den produksjonen.

David var dramatikeren bak ”Guantanamo, hva nå?” … samt ”Operation Opera” (skrevet med Nina Witoszek) og framført i Den Norske Opera. Han har holdt seminarer for Apple, NRK, BI, UiO samt i FN-sponsede konferanser og senest vært video editor og komponist for NRK-dokumentarserien Brennpunkt.