... kreerer og leverer innhold til events, festivaler, konserter, klubber, hotell og media

Sound / Light / Stage / Backline

Viggo Lund Management AS besørger om nødvendig transportable scener i alle formater, med sidevegger og tak, i moduler inkl. inndekning og tepper. Vi leverer om ønskelig projektor, lerret eller storskjerm(er) i alle formater, samt komplett PA/lydanlegg inkl. tilstrekkelig høyttalerflate, forsterkerkraft, analoge og digitale lydmiksere etter linjebehov, monitorer på separate kurser samt outboard effektrack med klangmaskiner, eq-lizere, kompressorer og/eller andre ønskede effekter.

Vi supplerer om nødvendig med gitarstativer, barkrakk(er), Sennheiser/Shure/DPA-mikrofoner og K&M stativer etter behov, DJ-pulter med forskjellig type avspillingsutstyr samt førsteklasses såkalt backline med anerkjent merkevare av kvalitetsforsterkere til gitarer og bass, keyboards og trommesett fra de fleste markedsledende leverandører.

Vi leverer også lysanlegg på stativer eller i trosser, type fresneller/parcans eller bevegelig lys i alle mulige fargekombinasjoner og med tilpassning av karakterriktig lyssetting.

Vi besørger selvsagt transport av utstyret samt nødvendig bemanning for tilrigging, gjennomføring og nedrigg.