Solfa

Solfa, Norges beste vokalgruppe, består av Arild Pytte Solum, Kristian Dahl Lie, Leif Olav Williams Thoresen, Amund Oserud Bentzen og Morten Midtlien.

Fra sin base i Hamar, og gjennom sitt fengende, klangfulle og humoristiske utrykk, er dette fremragende entertainment! Solfa framfører kvalitetsunderholdning uten annet enn egne stemmer, men imiterer en rekke instrumenter. De låter som et fullt band, og har holdt konserter etc. i utallige sammenhenger. Repertoaret består hovedsakelig av rock’n roll, jazz, og sanger i populær-sjangeren, The Beatles, Lisa Ekdahl, Van Morrison og Nat King Cole blant mange, samt selvskrevet materiale.

Solfa har en rekke ganger underholdt på riksdekkende TV, som en del av lørdagsunderholdningen samt barne-TV på NRK1. De har opptrådt for statsminister og statsråder, på gjennomført turneer, under den offisielle åpningen av A-VM i ishockey, på en mengde ulike festivaler og i flere av landets menge kulturhus. De har samarbeidet med en rekke andre velkjente artister, blant annet The Real Group, Jens Wendelboe’s orkester, Sigvart Dagsland og Gøran Fristorp.

Solfa ga ut sin første CD høsten 1998, og i 2001 kom CD–singelen ”Blame It On The Boggie”. Begge utgivelsene ble veldig godt mottatt både i presse, i radio, blant folk i musikkbransjen og publikum forøvrig. De har solgt i flere tusen eksemplarer i Norge, og er også solgt til USA, England og Asia. I 2007 ga de ut trippelcd-en ”0-100 på 1-2-3, bestående av en barne-CD, en voksen-CD og en CD for besteforeldregenerasjonen. I 2006 satte de opp juleforestillingen ”Julaften med Solfa, en forestilling som høstet strålende kritikker, inkl. terningkast 6 i Romerikes Blad, Vokalgruppen Solfa er i dag ledende innenfor a cappella-sjangeren i Norge.

Last ned Get out of that lazy bed av Solfa