... kreerer og leverer innhold til events, festivaler, konserter, klubber, hotell og media

Mariann Rosa

Med sin unike stil, og iøynefallende tilstedeværelse i norsk popkultur siden starten av millenniet, vet de fleste nordmenn hvem Mariann Rosa Thomassen er. Hun har spilt på scener over store deler av verden, og har vært dommer i de norske TV-suksessene Idol og X-factor. Som DJ har hun lenge vært en av landets mest ettertraktede.

Hun debuterte som DJ på Øya-festivalen i 2002, med nylige opptredener på bl.a. Berlin Filmfestival 2013 og som resident-DJ under Amandaprisen i 2014.

Hun benyttes oftest til store corporate events, nettopp på grunn av sin brede appell og inspirerende natur. «Å sette fyr på dansegulvet er min visjon. Jeg vil gi folk den beste kvelden i sitt liv når jeg styrer musikken», sier hun selv. Økende internasjonal popularitet har hun også.

Hennes egen musikk er en hit i undergrunnsmiljøet i London. DJ Ray Noir fra East Block har remixet sangen hennes Banjo For My Bitches og hun remixer også sanger selv.

Som DJ klarer hun mesterstykket av å skape en folkelig lydfest med sine sett. Og hun gjør det fordi hun virkelig motiveres av å kunne glede andre med musikk. Med sin bakgrunn og erfaring som artist, nå med egen label og eget plateselskap, vet hun mer enn den typiske DJ om hva som gjør god musikk, og hva som får folk til å danse på stolene.

Med et internasjonalt glimt i øyet vil hun fortsette å strekke sine røtter videre i det øverste sjiktet av norske DJer, som en energisk og rocka lysstråle.

Er resident på LATTER, The Thief og Scandic m.fl.

Pressebilder: