... kreerer og leverer innhold til events, festivaler, konserter, klubber, hotell og media

Fredrik Steen

Dustehviskeren!
Glem både hestehviskere og hundehviskere – nå er det dustehviskeren som
gjelder!

Stand up-komikeren Fredrik Steen (43) hadde nettopp premiere på sitt nye og humoristiske foredrag «Dustehviskeren», som blant annet tar for seg hvordan mellommenneskelig kommunikasjon har endret seg stort på svært kort tid.
– Det handler ikke bare om hvordan vi konkret snakker med hverandre, men også om hva handlingene til oss moderne mennesker våre sier om hvordan vi egentlig har det, sier Fredrik Steen. Komikeren fra Sunnmøre har snart 20 års fartstid som både komiker og journalist, og han har alltid vært opptatt
karakteristikker i språk og talemåter:
– Min påstand er at vi har tillatt oss selv å bli mer duster hele gjengen. Det er jo noe som skurrer når vi ikke lenger kan ta i mot en enkel beskjed på telefonen, uten at vedkommende som ringer må gjenta budskapet sitt i en mail rett etter at samtalen er slutt. Og hvorfor blir vi så redde når mobilen ringer, og det står et ukjent nummer på displayet? Skal ikke nye folk få lov til å ringe oss uten at vi får angst? spør den erfarne komikeren.
Foredraget «Dustehviskeren» er på ca 45 minutter og får deg både til å le og rødme – og forhåpentligvis tenke deg litt mer om før du snakker neste gang.

Pressebilder: