... kreerer og leverer innhold til events, festivaler, konserter, klubber, hotell og media

Terje Formoe med “voksne” låter høsten 2015!

Terje Formoe er for tiden aktuell med å re-etablere seg som visesanger for et mer voksent publikum enn hva vi har forbundet med hans fantastiske Sabeltann-publikum de siste tiårene. Og han har både albumutgivelser og konserter nedfelt i planene. Det er dermed Terje Formoes egne drømmer som nå skal sette seil, og det trekkes tråder helt tilbake til den spede begynnelsen.

Og det var allerede i 1974 at den kreative låtskriveren fikk sin første platekontrakt, den gang med plateselskapet CBS, og hans debutalbum «Beske Ballader og Blidgjort Blues» ble utgitt i 1975. I årene som fulgte utviklet Terje Formoe seg som visesanger, låtskriver og historieforteller frem til slutten av 80-tallet, hvor han ble bortført på havet av en viss sjørøver. Vi kjenner selvsagt alle suksesshistorien med Kaptein Sabeltann, og flere generasjoner har fulgt- og blitt voksne sammen med Kapteinen gjennom utallige sjørøvertokt og eventyr.

Og kommende høst 2015, 1. november, kommer således albumet “Timeglass”,- et samlealbum med et knippe av Terje Formoes “voksne” låter. Han forteller:

” Det er en drøm å spille med gode musikere og en del av meg har lenge savnet å kunne jobbe med de mer personlige sangene. Jeg ønsker å gå tilbake til de musikalske røttene mine. Samtidig som det er et privilegium å jobbe videre med sjørøverkapteinen, se hvor langt ut i verden jeg kan bringe ham. Jeg drar til Paris I september for å begynne innspillingen av et album med nye, personlige sanger og med franske musikere i nye og inspirerende omgivelser. Og det nye albumet kommer i første halvdel av 2016”